HOME     ∙     SCHERMEN     ∙     ONTWERPERS     ∙     FAQ     ∙     ACCOUNT AANVRAGEN     ∙     CONTACT

Achter de schermen van ToetsTotaal

ToetsTotaal is doordacht, ontwikkeld vanuit de behoefte van de praktijk. Welke leraar wil nu niet zijn nakijkwerk vereenvoudigen? En daarnaast: hoeveel scholen vinden niet hetzelfde wiel uit? Deze twee zaken hebben geleid tot het doel van dit programma: werkvermindering door besparen van nakijktijd en het kunnen gebruiken van elkaars toetsen.

Toch vraagt een pakket als ToetsTotaal om een gedegen doordenking en een uitgebreide testperiode. Dat is ook gebeurd. Uiteindelijk is ToetsTotaal naar onze mening een eenvoudig programma geworden met aan boord de juiste en meest nodige functionaliteit. En dat is belangrijk, zodat de gebruiker zijn tijd niet hoeft te verliezen in de werking van ToetsTotaal. 

ToetsTotaal is ontwikkeld door mensen uit het onderwijs en de IT samen. En deze combinatie - onderwijservaring en professionaliteit - maken ToetsTotaal tot een krachtig en dienstbaar product!

Nieuws

   Actie!

Om de nieuwe gebruikers uitgebreider de tijd te geven om kennis te maken met ToetsTotaal, kan dit product (rond de zomervakantie) gratis uitgeprobeerd worden tot 22 augustus 2009! Actie geldig tot 22 juni.
Geschreven op 09-06-2009

   Prijs

In tegenstelling tot veel andere programma's, wordt voor ToetsTotaal alleen betaald voor de groepen die gebruik maken van dit programma; en dat voor de prijs van maar € 79,95 per groep!
Geschreven op 06-05-2009

   Overzichten

N.a.v. vragen: In het totaaloverzicht staan alle toetsen van de school; in het afneemoverzicht degene die geladen zijn voor de leerlingen.
Geschreven op 11-03-2009

   Opening

Na een succesvolle testfase door verschillende gebruikers, kan ToetsTotaal vanaf heden door elke school worden gebruikt.
Geschreven op 05-02-2009

   Proefabonnement

Probeer ToetsTotaal een maand lang gratis uit. Het verplicht tot niets!
Geschreven op 05-02-2009